• vinterfeelis och funderingar

  Äntligen lite kyla och därmed lite vinterfeelis. Här är klipporna omslutna av fruset vatten, och istapparna hänger på fårstängslena, vi lär väl nog inte se mycket till is härute på udden, men lite snö vore inte så tokigt.

  Sitter och uppdaterar mitt bildarkiv och har bytt alla bilder på min “första sida”, sorterar och går igenom kvitton för bokföringen och städar i ateljén, och gör planer för jobbåret 2016.

  Just den här tiden på året så stannar jag alltid upp och funderar över vad som blev gjort under året och vad som inte blev det, eller egentligen vilka mål som jag kom i mål med…

  har haft utställning med Magnusmaria bilder, jobbat för Visitåland hela sommaren, varit med på min första Konstrunda, haft yogakurser i ateljén, fotat hem/lägenheter för mäklarfirma, fått flera jobb från fastlandet, gjort nya kort och affischer och haft min första vintage pop up…det är en del av allt som året har “bjudit” på.

  men det som grämer mig är att jag inte lyckats få in en fot inom tidningsbranschen för att fota mera inredning/hem och inte heller lyckats få några större matprojekts fotograferingar, så det får jag alltså lägga krut på inför 2016 och försöka ännu hårdare!

  det har blivit desto mera naturbilder sedan vi flyttade hit ut =)

  vinter 2015-5 mera vinter-15 vinter 2015-11 vinter 2015-10 vinter 2015-13 vinter 2015