• vårt bröllop

    Min sambo friade på min födelsedag 11 maj, och i lördags gifte vi oss borgerligt ute på våra klippor, barfota och med endast våra allra närmaste närvarande. Mathias föräldrar bor ju i Frankrike och min pappa och hans sambo på fastlandet och eftersom vi ville hålla allt hemligt var det lite trixande att få allt att klaffa med tidpunkten. Vi lyckades också hålla allt hemligt ända tills vi åt frukost på lördagen, då först berättade vi att idag blir det bröllop. Vi badade morgonbastu och sen kom vår inhyrda kock Viktor som skulle fixa maten under festen, och 14.30 stod vi sedan ute på klipporna med vinden vinande omkring oss och sade JA. Sedan skålade vi i champagne för att fortsätta med en middag som höll på i 4 timmar, precis så vi ville ha det. När solen sista strålar började dala gick vi igen ut på klipporna för att tända i eldkorgen och där satt vi tills solen gått ner och myggen började äta på oss.

    Här kommer några bilder från både maten (som jag förstås inte kunde låta bli att fota) och stämningen under dagen. Buketten gjorde jag av vad som jag hittade i trädgården (klematis, vild oregano, ros och alunrotblad) och menyn gjorde Viktor efter vilka råvaror vi tyckte om, det var en överraskning för oss vad det skulle bli.

    En helt perfekt dag, och jag är så lycklig en människa kan bli.

    vårt bröllop-4 vårt bröllop-6 vårt bröllop-12 vårt bröllop-17 vårt bröllop-21 vårt bröllop-22 vårt bröllop-25 vårt bröllop-27 vårt bröllop-34 vårt bröllop-35 vårt bröllop-36