• söndags lycklig

  Funderat mycket senaste tiden på vad det är som gör att man är lycklig, på riktigt. Kommit fram till att det är ganska enkla saker, såsom att få vara tillsammans en hel helg, busa med hundarna, göra och äta god mat och elda strandbastu och ta ett dopp i havet. Enkla saker jo om man har tur och har möjlighet till ovanstående, de har vi ju inte alla på långa vägar, därför uppskattar jag allt detta så mycket mera när det känns som om världen håller på och brakar samman.

  Gjorde mina första energibars idag på förmiddagen, superenkelt, och kanske inte supergott, men ack så hälsosamt, får nog experimentera lite till för att få en riktigt god smak också.

  energybar-3

  Därefter blev det promenad med hundarna, Veera var super entusiastisk när det kommit lite snö… Det är så vackert här vare sig det snöar, stormar eller solen lyser tycker jag.

  sondag-12 sondag-14

  När vi kom hem kokade jag varm choklad av rå kakao, osötad förutom lite vaniljsocker och så gjorde vi varma mackor, mums! Vilken härligt skön söndag, hoppas ni också fått njuta av den!

  sondag-10 sondag-16