• Leva Kungslador

  Så var en vecka till enda på Gotland, och vilken vecka! Jag älskar ju den där öjn, nästans lika mycket som den jag bor på. Vi hann åka runt och se en hel del, men vi hann också med att springa, simma, vandra, sova länge på morgonen och läsa, och förstås vårt stora intresse, äta gott!

  Första dagen började vi lite utanför Visby, på LEVA Kungslador. Har varit där förut och kommer att återvända, vilket ställe! Cafe, restaurang, bageri, gårdsbutik, trädgård med odlingar, delikatessbutik, äventyrspark för barn…listan kan göras lång, och ja som om detta inte räcker bygger det ekologiska hus också. Titta in här för mera info: www.levakungslador.se

  Här kommer ett potpurri av bilder, mycket färg, mycket ekologiskt tänk, nytänk över lag, och smarta och billiga lösningar på det mesta! Underbart ställe!

  LEVA KUNGSLADOR LEVA KUNGSLADOR-2

  Bilden nedan är från toan, och där hade det använt dörrar och lavoarer från återvinningen i olika färger, speglarna är gjorda av gamla fönster…

  LEVA KUNGSLADOR-3 LEVA KUNGSLADOR-4

  Växtligheten är härligt vild…

  LEVA KUNGSLADOR-8

  och små skyltar finns överallt…

  LEVA KUNGSLADOR-5 LEVA KUNGSLADOR-6 LEVA KUNGSLADOR-11

  En sån här gunga står på önskelista tills nästa sommar…

  LEVA KUNGSLADOR-7 LEVA KUNGSLADOR-9

  Den här stegen skulle jag nästans kunnat smuggla ut och gömt i bilen…

  LEVA KUNGSLADOR-10 LEVA KUNGSLADOR-12

  Konservburkarna står ute för att bli rostiga för att sedan användas som krukor för alla pelargoner…Fina små stilleben..

  LEVA KUNGSLADOR-13

  Mangold och krasse i färggrann kombo!

  LEVA KUNGSLADOR-14 LEVA KUNGSLADOR-15

  Är ni på Gotland, åk hit och ät lunch och gå omkring och njut av alla finurliga små saker, handla Gotländska delikatesser i gårdsbutiken och njut lite till!

  LEVA KUNGSLADOR-16