• klementiner och rost

  Den traditionella söndags loppisen var miserabel idag, och det på grund av att det regnat hela natten samt på morgonen. Hela byn var som indränkt i dimma, och få försäljare hade valt att komma. Handlade  istället pain de levain i bageriet, de bakar levain endast på söndagar, brödet kostar en euro… man undrar hur många bröd de måste sälja för att få det att gå runt… fortsatte därefter till en loppis gubbe lite längre bort och där hittade jag mina fynd för dagen… så här kan jag ju inte hålla på varje dag, för då tar pengarna och utrymmet i bilen snart slut. Kanske får jag öppna en loppis webb shop…

  Hade tänkt gå ut i skogen idag, men det får man göra med risk för att bli skjuten. Här jagas det nämligen VILDSVIN varje onsdag, lördag och söndag. Vildsvin stammen har växt så kolossalt, och därför  skjuts det hejvilt i trakterna. Vet heller inte hur roligt det skulle vara att få möte på stigen av ett jagat vildsvin….

  Dagens fynd, blev en rostig sak som kan användas till mycket fint… haha, och en träställning för många fina flaskor vin!

  klementiner-3

  klementiner

  klementiner-2