• hemma igen

    Har haft så fina dagar i storstan men är så glad att vara tillbaka. Hann med en hel del igen =) träffat vänner, ätit brunch, badat bastu på Kotiharjun, och gått på gallerirunda… måste bara rekommendera brunch/lunch stället dylan.fi/block/, åt där på lördagsmorgonen, och vi fick sådan superbetjäning, och maten var helt ljuvlig, inredning modern, stram med en massa designmöbler, kanske lite kalt för min smak, men då kompenserade maten och personalen det. Vad vi inte visste var att stället bara hade haft öppet i en vecka, och just den här lördagen hade det private party från 12.00 så plötsligt satt vi ett rätt så knökfullt ställe med gratis skumpa och en massa hippa minglande människor…jag hade bokat vår brunch klockan 10.30…och vi satt där till 13.00, och njöt av allt, mycket lyckat! På söndagen åt jag brunsch på mycket hypade sandro.fi, vi hade bokat bord typ 3 veckor på förhand för att få plats, men jag måste säga att jag väljer Dylan alla gånger. Stället var fullt till bristningsgränsen, man fick köa både för att betala och för att få mat länge och väl, maten var väl helt ok, och stämningen mysig och väldigt hipp men det blev too much köande och för varmt och svettigt med alla hipsters som trängdes…

    har tyvärr inga bilder från helgen, kameran fick bli hemma. efter att jag kom hem igår, gick på en långrunda och bara njöt helt kolossalt av en fin, solig kväll… bilderna idag!

     ikväll skall jag ha mitt livs första “föredrag” sedan grundskolan! Jag är inbjuden av fotoklubben Obscura för att prata under rubriken ” om att jobba som freelancefotograf på Åland”, så spännande det kommer bli!

    hemmaigen-4 hemmaigen-7 hemmaigen-9 hemmaigen-10 hemmaigen-12 hemmaigen hemmaigen-13 hemmaigen-14