• en fin dag

    mycket fina spännande saker som händer nu, fick meddelande om att jag får vara med på årets konstrunda =) skall bli superskoj att öppna upp ateljén för besökare i höst under ett veckoslut. I morgon skall jag på ett möte som förhoppningsvis innebär ett roligt jobb i sommar, och på torsdag flyger vi ner till svärföräldrarna vi inte sett på ett år nu! Vi blir 10 dagar i Frankrike och därnere är det varmt och gott redan.  Ser så framemot alla middagar, och spelkvällar och loppisar och matmarknader och sommarblomsplantering/sådd och allt annat mysigt! Bloggen tystnar för den tiden, men berättar antagligen hur mötet gick imorrn… =) p.s det blir även en yogakursdag i ateljén i maj, men mera om den framöver!

    Idag har jag bla. njutit av solen och fint sällskap, nu väntar bokföringen och andra mindre trevliga saker på att bli fixade.

    Chevresalladen var för övrigt enkel och snabb att göra och jättegod!

    Levainbröd med chevreskivor på och in i ugen på grillvärme 225 grader, salladsdressing med krossad vitlök, fransk senap, vitvinsvinäger, olivolja och honung, salt och peppar, honungsrostade valnötter, blandsallad och blåbär, Voila!

    vardag-4 vardag-6 vardag-3 vardag-7 vardag